Enda soliga dagen på flera veckor.


Två Amigos


Coooling....

Han ser för rolig ut på den här bilden, tycker jag.

Två tuffa killar.

Lurvas och Milton.

Milton och Lurvas

De här två grabbarna bodde grannar förut. Lurvas är en korsning mellan Lhasa/apso nånting. Lurvas är tre månader äldre än Milton.
De verkade gilla varandra.

Mighty och Milton


Mighty och Milton är bästisar men Milton försöker att bestämma och vara herre på täppan.

Väska säljes

Den här väskan köptes åt Milton i vintras. Den var väldigt praktisk för då jobbade jag en bra bit bort och fick gå jättelångt varje morgon, i 30 graders kyla.  Dessutom var han mindre då och orkade inte gå lika långt. Jag har ingen användling för den längre så hör av er om ni vill köpa den.

Sömnig liten vavva

Milton i sin plyschost, som han fick i våras. Från början hade han roligt med den och gick ut och in i hålen. Men nu ligger han ovanpå bara. Är det någon som är intresserad och vill köpa den så kan ni höra av er. Det kanske finns någon som har en katt eller hund som gillar att springa ut och in ur osthål.

Milton på sin Ost.


Sötnosar


Pappa Robin

Pappan var väldigt söt och gosig.

Sådan far sådan son

Milton ser ut att vara väldigt lik sin pappa om man ser dem bakifrån men han är ännu mer lik sin mamma som är långhårig,

Far och son.


Sonen ser nästan ut att vara några storlekar större på den här bilden.

Milton och pappa Robin


I fredags var vi uppe på Prästbordet här i Sollefteå och träfffade Miltons pappa Robin. Han heter egentligen "Rechivas Black & White".
Det är pappan som är till höger i bild, han som har mycket svart på ryggen.
De lekte och hade så kul tillsammans.

Fruntimmersvecka

Regn, regn och åter regn. Det märks att det är fruntimmersveckan för som vanligt kan inte tanterna hålla tätt.....
Milton avskyr regn och vill helst ligga under täcket och bara sova hela dagarna.
Små syskon har han fått men jag måste säga att ännu så länge är vi nöjda med bara den här lille rackaren. Eftersom Milton är en sån lättsam hund så vet man ju aldrig om nästa blir lika bra.

Det är väldigt skönt att han inte är skällig, undrar om det finns fler chihuahuor som inte skäller när det ringer på dörren?
Blir det en till så kommer vi att ta den från Chi-lott´s kennel i alla fall.
Den här rasen verkar bara ha fördelar. Tystlåten, tar liten plats, liten i maten, lugn inomhus, älskar hundar, människor samt är väldigt pigg på att spåra och att gå långa promenader med mera.
Han kan inte så många tricks ännu mer än att dansa men det kommer. Eftersom han hoppar från bord, soffor (rejält höga bord) och stolar så kanske agility vore något ?

Å andra sidan är vi faktiskt också sugna på en lite större ras. Rottweiler är en ras som har funnits i familjen förut och kanske skaffar vi en sådan. Vi har varit i kontakt med en kennel i Långsele, utanför Sollefteå som heter "North Side". Den verkar vara väldigt seriös och bra och det viktigaste är ju faktiskt att hitta en bra uppfödare, som kan hjälpa till att välja ut en valp.

Här i Sollefteå pågår "Nipyreveckan" , det är olika teman varje dag och i morgon är det "Hundens dag". Det blir uppvisning av olika raser och så ska de visa agility. Instruktörer kommer att finnas på plats om man har frågor.
Det blir roligt för Milton att få titta på alla hundar där.

Tre små sötnosar

Här är snyggingarna.
Den i mitten är lik Milton. Döpta efter Michael Jackson låtar.
De två stora är tikar och den lille till höger är en hane.
Chi-ott´s MJ Liberian Girl, Chi-lott´s MJ Billy Jean och Chi-lott´s MJ You Rock My World heter de små.

Milton har blivit storebror !

Två tikar och en hane blev det. Det verkar som att de föddes den 7 juli, alltså exakt ett år efter Milton. Jag vet inte vilken som är hanen och vilka som är tikar men hanen lär vara mindre.
De här tre godingarna finns på Chi-lott´s kennel i Älandsbro som ligger utanför Härnösand. Gå in och kika. Adressen är www.Chi-lott´s.com

Fin bild som jag hittade på nätet


Usch...

Hunden på bilen är inte Milton utan en som jag hittade på nätet, fult eller hur?

Grattis på 1-årsdagen alla nio chihuahuavalpar !

Idag fyller Milton, Ninja, Leeloo, Lilla, Olga, Beatha, Nilo, Hannah och Ricky 1 år !
Grattis allihop.


RSS 2.0