Chihuahuornas tid är här.

Det var ett tag sedan nu, datorn är fortfarande trasig.
Milton är mycket ute och promenerar nu i värmen. Han är en helt fantastisk liten kille och jag blir mer och mer imponerad av detta lilla liv.
Tänk att han inte reagerade ett dugg på alla raketer och smällare på Valborg. Inte heller när det åskar bryr han sig utan sitter och tittar ut på regnet och blixtarna. Han hoppar själv upp i fönstret och sitter där och tittar ut. När solen skiner lägger han sig ner och njuter av solen och värmen.

Nu är verkligen chihuahuornas tid här. Milton älskar att gå långa promenader och vi går säkert minst en mil om dagen och vi varierar oss. I bland går vi i skogen och i bland genom stan och ner i parken.

Nu i helgen var det marknadsmässa här i stan och i tre dagar var vi där och gick omkring bland folk som slängde sig över honom och ville klappa honom och han viftar glatt på svansen åt allt och alla. Han blev hemskt förtjust i en engelsk mastiff som var där och de är ganska, rejält stora.

Idag framåt kvällen tänkte jag försöka att lägga lite blodspår åt Milton så att han får aktivera huvudet lite, för även små grabbar kan behöva ha en vettig sysselsättning.


RSS 2.0