Milton har blivit storebror !

Två tikar och en hane blev det. Det verkar som att de föddes den 7 juli, alltså exakt ett år efter Milton. Jag vet inte vilken som är hanen och vilka som är tikar men hanen lär vara mindre.
De här tre godingarna finns på Chi-lott´s kennel i Älandsbro som ligger utanför Härnösand. Gå in och kika. Adressen är www.Chi-lott´s.com

Kommentarer
Postat av: annbritt

Hej!!!

Jo Olga är väldigt matfrisk!!Hon äter nog det mesta.Jag ger henne drygt halv matportionen av chihuahuamaten på morgon efter att hon varit utkissat.

Sedan får hon resten när vi äter middag,men hon får ju lite annat ochså.Så fort kyskåpsdörren öppnas spelar ingen roll om hon sover så springer hon dit och skall ha något att äta.Hon skulle nog äta jämt om fick,slickar alltid Figos matskål sedan hon ätit upp sitt. Hon slukar maten precis som hon aldrig fått mat.Trodde ett tag att hon hade mask men har inte märkt något men jag gav henne en avmaskningstablett ialla fall för någon vecka sedan men det var inget verkar det som.Olga är en väldigt livlig vava så hon gör nog av med mycket energi!Hur är Milton??Men hon är världens goaste och lydig är hon ochså .

kram olgas matte



2009-07-12 @ 16:00:09
URL: http://chihuahuanolga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0