Lyfta på benet.

Idag har Milton börjat att lyfta på benet och har gjort det varenda gång han har varit ute och pinkat, så nu börjar han att bli en stor pojke. Det märks även på hans humör, han försöker så gott det går att morra och bestämma, framförallt över katterna men även över lillgrabben här hemma. Man kan ju alltid bitas lite när man inte har lust att flytta sig i soffan eller när man måste gå ut i det otäcka vädret. Tänderna är vassa som synålar.
Nu i januari blir Milton sex månader så då är det dags att gå på utställning. Det ska bli spännande att se vad han får för omdöme men både hans mamma och pappa har tagit första pris och han såg enligt uppfödaren lovande ut. Visserligen är han lika fin ändå för oss men om han ska bli avelshund så är det viktigt att han är utställd med lägst en tvåa, annars tycker jag inte att man tillför rasen något om man avlar på en hund som inte är rastypisk.

Det är skönt att julen är över men nu väntar en lång och tråkig månad, januari som är den tråkigaste månaden på hela året. Föredrar då hellre november som kan vara riktigt mörk och mysig och man kan krypa ner i soffan och se en bra thriller.
Lycka är att sitta med en liten chihuahuavalp i famnen i soffan med tända ljus och sedan äta något gott och se en bra film.

I kväll ska jag se en film som heter BTK-Killer. Det är en sann historia om en kyrkvärd från USA som heter Dennis Raider. Han band, torterade och mördade flera människor under nästan 30 års tid men åkte till slut dit.
Namnet BTK står för bind, torture, kill som betyder: Bind, tortera, döda, ett namn han själv hittade på.

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Nää, Ozzy har faktiskt lyft på beneti cirka två månader nu, han började med det jättetidigt! Tror dock aldrig att jag ens hört honom morra, så de är ju skönt. Men lite tendenser till revirpinkning hos vissa kompisar som har katter har vi tyvärr börjat märka av.. Får hoppas att han vänjer sig av med det!

2008-12-28 @ 00:24:29
URL: http://theereese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0